Kalkaanslag verwijderen

De kinderen allemaal tegelijk een wasbeurt geven, of zelf even heerlijk ontspannen: badderen is geweldig. Alleen het poetsen van die badkamer, dáár zie je toch iedere keer weer tegenop. Al die ongelukkige hoekjes en lastige randjes. En binnen no time zie je niet eens meer dat er gepoetst is. Gelukkig hebben wij de tips waarmee die klus zo geklaard is.

Tip van de professional
Stefan (schoonmaker in een viersterrenhotel)
Ik heb elke dag maar weinig tijd om de badkamers op mijn verdiepingen schoon te maken. Maar eerlijk is eerlijk, met de juiste tools kun je ook snel veel resultaat behalen. Omdat ik niets oversla in de badkamers, krijgen kalk en zeepresten geen kans om hardnekkig te worden. Uiteindelijk bespaart me dat veel tijd.

Tip voor de professional
Met de 3G Professioneel Kalk Reiniger verdwijnen kalkvlekken in de badkamer als sneeuw voor de zon, óók in lastige hoekjes. En het mooie is, daar hoeft geen schrobber bij aan te pas te komen. Je spuit de 3G Professioneel Kalk Reiniger direct op het te behandelen oppervlak, laat het even inwerken en spoelt het (voordat de kalkreiniger droog is) na met ruim water. Voor het verwijderen van zeepresten in de badkamer raden we de 3G Professioneel Badkamer Reiniger aan.

Persoonlijke schoonmaaktips

Gerelateerde tips

Toon alle tips