Verwijder en voorkom groene aanslag

Groene aanslag op de tegels in je tuin is een veelgehoord probleem. Zeker na een regenachtige periode, waar de algen en mossen dol op zijn, ziet je tuin vaak groen op plekken waar je dat liever niet zou willen. Ook de tuin vraagt dus om een voorjaarsschoonmaak en met deze tips weet je precies hoe je dat aanpakt.

Tip van de professional
Liselotte (interieurstylist)
Binnen mijn werk heb ik vaak de uitdaging een woning budgetproof te restylen. De trend om binnen en buiten bij elkaar te betrekken zorgt ervoor dat ik de tuin dan vaak ook even meepik. En de hogedrukspuit is dan mijn beste vriend. Groene aanslag op het terras, de buitenmuur en zelfs het tuinmeubilair spuit ik hiermee gemakkelijk weg. En dat ziet er meteen een stuk frisser uit. Met wat accessoires in dezelfde kleurstelling als binnenshuis creëer je zo in een handomdraai een mooie, budgetproof, loungeplek.

Tip voor de professional
Een hogedrukspuit levert weliswaar snel resultaat, maar op lange termijn werkt het helaas averechts. De kracht van een hogedrukspuit kan de structuur van tuintegels namelijk aantasten, waardoor mossen en algen zich nog sneller hechten. De 3G Professioneel Groen Aanslag Verwijderaar verwijdert én voorkomt groene aanslag op o.a. tuintegels, muren, daken, grafzerken, tuinmeubilair en zonnepanelen. Hiermee haal je de groene aanslag dus niet alleen weg, maar zorg je er ook voor dat mossen en algen langer wegblijven.

Persoonlijke schoonmaaktips

Gerelateerde tips

Toon alle tips