RVS oppervlakken schoon en glanzend

Prachtig zo’n roestvrijstalen koelkast, werkblad of afzuigkap, maar werkelijk ie-de-re vette vinger blijft erop achter. Om nog maar te zwijgen over de strepen die na een poetsbeurt achterblijven. Maar, niet gevreesd. Met deze tips glanst dat roestvrijstalen oppervlak weer als nooit tevoren.

Tip van de professional
Anne (banketbakker)
Hygiënisch werken is erg belangrijk voor me en wat dat betreft ben ik erg blij met mijn roestvrijstalen werkbank. Het werkblad maak ik heel eenvoudig schoon met een sopje en daarna trek ik de werkbank van zijn plek af en poets ik de vloer. Ik heb trouwens wel een goede tip om het roestvrij staal een mooie glans te geven: een beetje olie. Serieus! Ik maak nog weleens een foto van m’n creaties en dan poets ik het werkblad van tevoren op met wat olie en een doekje.

Tip voor de professional
Niet alleen maakt de Roest vrij staal Reiniger van 3G Professioneel alle roestvrijstalen oppervlakken eenvoudig schoon. Hij laat ook een onzichtbaar beschermlaagje achter, zodat vetvlekken en vingerafdrukken zich minder makkelijk hechten. Zo zorg je er dus meteen voor dat de volgende poetsbeurt wat langer op zich laat wachten. De 3G Professioneel Roest vrij staal Reiniger is geschikt voor oppervlakken als aanrecht, magnetron, oven, afzuigkap of koelkast en droogt streepvrij op. Ontvet vóór gebruik eerst met 3G Professioneel Super Ontvetter.

Persoonlijke schoonmaaktips

Gerelateerde tips

Toon alle tips