Toilet en sanitair snel schoon

De wc, het closet, de plee of het toilet… Hoe je het kleinste kamertje ook noemt, meerdere keren per dag kan hij op je bezoek rekenen. Om het schoonmaken van deze bron voor bacteriën sta je waarschijnlijk niet zo te springen. Zeker niet als die druppels naast de pot (of op de bril) niet van jezelf afkomstig zijn. Maar met wat hygiënetips is ook deze klus zo geklaard.

Tip van de professional
Henriëtte (toiletjuffrouw)
Ik heb gedurende mijn carrière al veel wc’s gezien en, geloof me, sommige daarvan waren écht smerig. De beste tip die ik je kan geven voor het schoonmaken van je toilet: doe het met regelmaat. Want hoe vaker je schoonmaakt, hoe minder moeite het kost. En een doekje is nogal snel over de bril heen gehaald. Wat betreft die doekjes, ik gebruik het liefste wegwerpdoekjes. (Wel zo hygiënisch.) Van die papieren vaatdoekjes, of van die vochtige doekjes bijvoorbeeld. Maar wat wc-papier kan ook natuurlijk. Ideaal, want na gebruik gooi je ze meteen weg. Oh, en een andere tip: zorg voor een goede luchtverfrisser!

Tip voor de professional
De sneldrogende toiletreiniger van 3G Professioneel is voorzien van een lekker ruikend parfum dat je toilet meteen voorziet van een frisse geur. Maar wat de toiletreiniger vooral zo makkelijk maakt is dat hij een sproeiknop heeft. Zo kun je de reiniger direct op het schoon te maken oppervlak sprayen en hoef je niet met je handen in een sopje. Bovendien is de 3G Professioneel Hygiënische Toiletreiniger geschikt voor het reinigen van vrijwel alle materialen op het toilet. Naast de muren en het toilet maak je hier dus ook het lichtknopje en de deurklink mee schoon.

Persoonlijke schoonmaaktips

Gerelateerde tips

Toon alle tips